Cristiano Ronaldo, obligat să recunoscă că a violat-o pe Kathryn Mayorga

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 octombrie 2018, 17:20
O nouă dezvăluire privind agresiunea sexuală de care este acuzat Cristiano Ronaldo a ieșit la iveală. Iar echipa Real Madrid este implicată în acest caz.

Real Madrid l-a obligat pe Cristiano Ronaldo să o plătească pe Kathryn Mayorga”, este titlul cu care publicația Correiro da Manha din Portugalia a deschis ediția de miercuri.

În timp ce acuzațiile de viol au luat amploare, Cristiano Ronaldo este forțat să ia măsuri. Jurnaliștii protughezi susțin că jucătorul în vârstă de 33 de ani s-a deplasat până în țara sa natală pentru a discuta cu avocații săi și pentru a pune la punct strategia de apărare.

Cristiano Ronaldo, victima unei înscenări

Lusitanul susține în continuare că este nevinovat. Ba chiar mai mult, el a afirmat că este victima unei înscenări din partea americancei Kathryn Mayorga, iar clubul Real Madrid este cel care a avut ultimul cuvânt de spus în acest caz.

Se pare că conducerea clubului l-a pus pe Ronaldo să ajungă la o înțelegere cu femeia care l-a acuzat și în anul 2009 de viol.

În urmă cu nouă ani, spaniolii l-au transferat pe Ronaldo de la Manchester United pentru suma de 94 milioane de euro și nu au dorit ca imaginea clubului sau a fotbalistului să aibă de suferit.

Astfel, ei l-au pus pe Cristiano să plătească pentru tăcerea lui Mayorga. Așa a ajuns Ronaldo să îi dea americancei 375.000 dolari și să recunoască că a întreținut relații sexuale cu ea.

Totuși, el susține că nu el a rănit-o pe femeie, ci o altă persoană. Poliția din Las Vegas nu a găsit cealaltă persoană de care fotbalistul vorbea.

Cazul a fost închis după ce Kathryn Mayorga și-a retras plângerea.

Citește și: Fosta iubită a lui Ronaldo a dezvăluit ce obsesie avea fotbalistul în perioada în care cei doi erau împreună

Citește și: Cine este Kathryn Mayorga, femeia care îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter