Cristina Ich a spus ce crede despre mamele care alăptează în public

De Unica.ro, pe
Cristina Ich și Alex Pițurcă au devenit recent părinții unui băiețel frumos și sănătos. Cu această ocazie, Cristina și-a exprimat părerea despre alăptatul în public.

„E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos”, a zis Cristina Ich, după cum arată Viva!, citată de Libertatea. „Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte”.

În schimb, Cristina nu este de acord cu mămicile care postează poze cu ele alăptând pe internet: „Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice”.

Foto – Viva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter