Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Joi, 12 noiembrie 2020, 14:44

Cristina Joia, designer al echipei Visuri la Cheie, a fost atacată într-un supermarket de o femeie. În urma agresiunii, Cristinei i-a fost spart nasul, ulterior fiind operată.

Cristina Joia, designer „Visuri la Cheie”, atacată de o femeie într-un supermarket

„M-am trezit cu un pumn în față. A fost incredibil de puternică, pe moment nu mi-am dat seama că avea ceva ascuțit la mână și am căzut.

Mi-a țâșnit foarte mult sânge. Oamenii din jur se uitau, nimeni nu suna la poliție sau SMURD, ea a fugit, mi-era foarte rău deja”, a declarat Cristina, pentru știrile Pro TV.

„M-am îndreptat către magazin și o văd pe această femeie care iese din magazin și se îndreaptă către mașină, și am întrebat-o dacă e mașină ei și mi-a răspuns într-un limbaj foarte vulgar pe care nu-l pot reproduce că ce mă interesează pe mine.

Am intrat în magazin și am lăsat-o înjurând. M-am apucat să fac cumpărături, puneam banane, eram cu spatele și când m-am întors m-am trezit cu un pumn în față”, a mai spus.

În magazin ar fi trebuit să fie prezent și un agent de pază, doar că în acel moment ieșise din clădire. „Nu am văzut nimic, ieșisem la țigară”, a spus bărbatul.

Cristina a fost operată de urgență

Între timp, poliția a fost alertată. Cristina a primit primele îngrijiri chiar în magazin, apoi a fost dusă de urgență la Spitalul Bagdasar Arseni unde a și fost operată peste noapte.

„Am o tăietură, deci de aici așa, dar este spartă piramida nazală, și a trebuit să mă opereze de urgență pentru că în câteva ore s-ar fi necrozat țesuturile”, a mai declarat.

Suspecta a fost deja identificată de polițiști care nu îi pot cere deocamdată socoteală și nici să o acuze de violențe, asta pentru că așteaptă ca victima să fie externată din spital și să depună personal plângerea penală.

În funcție de numărul de zile necesare pentru îngrijirea medicală a Cristinei Joia va fi făcută și încadrarea juridică a faptei: fie loviri sau alte violențe, fie vătămare corporală. Sunt infracțiuni pentru care agresoarea riscă până la zece ani de închisoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter