Cristina Rus este însărcinată. Artista va deveni mamă a treia oară

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 21 octombrie 2019, 15:05
Cristina Rus este însărcinată. Artista va deveni mamă a treia oară la începutul anului următor.

Cristina Rus, în vârstă de 38 de ani, este căsătorită cu omul de afaceri Dragoș Bălteanu. Artista mai are doi copii, un băiețel pe nume Dragos, și o fetiță, Maria Cristina, și se pregătește de venirea pe lume a unei surioare, în luna ianuarie 2020: „Da, este adevărat. Nu că sunt însărcinată, sunt super însărcinată. Mai am puțin și nasc… În ianuarie se va întâmpla, nu știu exact data la care va vrea să vină pe lume. Nu am ascuns până acum, dar nici nu m-am afișat că, na, eu nu mai sunt în lumina reflectoarelor. Vom avea fetiță”, – a dezvăluit Cristina Rus pentru VIVA!.

Cristina Rus in prezent

Cristina Rus, fosta membră a trupei Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de 10 ani de zile și-și trăiește viața alături de familia frumoasă pe care și-a construit-o. În urmă cu doi ani, Cristina Rus declara că-și dorește să rămână din nou însărcinată și marea sa dorință era să aibă tot o fetiță: „Am fost la mare. Toată lumea mă felicita că sunt însărcinată, dar am mâncat un pepene. Se mai întâmpla. Ne-ar bucura să avem vreo veste. De ce nu și al treilea, dar deocamdată nu avem vești. Dacă dă Dumnzeu, noi îl primim cu mare drag. Cel  puțin cel mare era fericit când eram însărcinată. Era afectuos cu mine.(…).

Cristina Rus este însărcinată. Artista va deveni mamă a treia oară

Trebuie să recunosc că a fost o perioadă foarte frumoasă în viață mea, în lumina reflectoarelor,  dar 10 sau 11 ani  cred că mi-au ajuns. Acum trebuie să mă ocup educația copiilor.”, – mărturisea Cristina Rus la Antena Stars.

Cristina Rus este însărcinată. Artista va deveni mamă a treia oară

Soțul Cristinei Rus a fost arestat, în 2014, după ce a fost acuzat de delapidare, spălare de bani si manipularea pieței de capital, si a stat cateva luni bune după gratii. În 2015, Dragoș Bălteanu a fost eliberat si s-a întors la familia sa.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter