Cristina Țopescu, mărturisire emoționantă despre tatăl ei și Simona Halep

De Oana Dinu, pe
Cristina Țopescu, mărturisire emoționantă despre tatăl ei și Simona Halep, după ce tenismena româncă a câștigat turneul de Mare Șlem de la Roland Garros 2018.

A trecut aproape o lună de când renumitul comentator sportiv și om de televiziune, Cristian Țopescu, a încetat din viață la vârsta de 81 de ani, dar fiica lui, Cristina Țopescu nu se poate obișnui cu ideea că tatăl ei nu mai este.

După finala turneului de la Roland Garros 2018, unde Simona Halep, numărul 1 în clasamentul WTA, a câștigat primul ei titlu de Mare Șlem, prezentatoarea TV a postat un mesaj emoționant pe pagina ei de Facebook, în care mărturisește că se simte fericită pentru campioana noastră, dar pe de altă parte se întristează că tatăl ei nu mai este în viață să se bucure de marea victorie a Simonei Halep.

Cristina Țopescu a mai scris, la doar o săptămână de la înmormântare, un mesaj pe pagina ei de socializare, în care a dezvăluit ce simte în legătură cu tatăl ei: „Știți, zilele și nopțile astea am stat numai pe net, pe Youtube, să-l văd și să-l tot revăd pe tatăl meu, să-l ascult. Nu simt că a plecat în mod definitiv, nu procesez încă” și-a început ea mărturisirea.

Citește și:

Donald Trump răspunde la jignirile lui Robert de Niro: “Trezește-te, amețitule!”

Beyonce și Jay-Z, pictorial sexy pentru promovarea turneului lor

Sursă foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter