Cristina Țopescu s-a sinucis? Ipoteza șocantă apărută după ultimul său mesaj: „Nu știu cât mai rezist în lumea asta”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 ianuarie 2020, 16:42
Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 ani. Prezentatoarea de televiziune a fost găsită decedată în locuința sa din Otopeni, iar alerta a fost dată de o vecină, care a chemat poliția pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni.

Cristina Țopescu a folosit ultima dată aplicația Whatsapp pe data de 28 decembrie, la ora 09:54, iar de atunci nimeni nu a mai vorbit cu aceasta. Conform cancan.ro, Cristina Țopescu i-a dat un mesaj unui prieten înainte să moară, mărturisindu-i acestuia că a luat un somnifer puternic, nefiind exclus ca acesta să-i fi grăbit sfârșitul, mai ales că prezentatoarea de televiziune se lupta cu depresia: ”Iau un somnifer puternic, nu pot să dorm, nu mai am putere, sunt la capătul puterilor. Nu te mai sâcâi, nu știu oricum cât mai rezist în lumea asta, nu mai pot să duc suferința asta” – a fost SMS-ul trimis de Cristina Țopescu, pe data de 28 decembrie, la ora 22:01.

Cu două ore înainte, Cristina Țopescu îi scrisese aceluiași prieten: ”Nu mai știu ce să fac, sunt terminată! Ăsta (n.n. – patronul adăpostului de câini) a dispărut, de tine nu mai dau și ce văd pe net despre nenorocit mă îngrozește și îmi activează instinctual criminal! Te rog din suflet, sună-mă, să mă liniștesc puțin că simt că-mi pierd mințile când nu pot salva un câine, știu că mă înțelegi”.

Citește șiCristina Țopescu și Ștefan Bănică Jr., poveste de iubire cu năbădăi: „Îmi spunea că mă omoară dacă…”

Vezi imagini cu Cristina Țopescu din tinerețe în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Facebook, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter