Cum a reacționat partenera de viață a lui Dan Bittman când a aflat că artistul are o relație cu Monica Odagiu

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 04 martie 2020, 13:30
Dan Bittman, în vârstă de 57 de ani, s-a despărțit de partenera sa de viață și mama celor trei băieți ai săi, Mark Nicholas, Alexandru și Patrick, cu care a împărțit un sfert de secol și trăiește o nouă poveste de dragoste alături de Monica Odagiu, o tânără artistă mai mică cu 33 de ani decât el. 

Dan Bittman, deși nu s-a căsătorit cu acte, a trăit 30 de ani alături de Liliana Ștefan. Cei doi păreau că au o relație solidă, mai ales că aceasta a trecut de multe ori peste derapajele solistului de la Holograf. După ce în presă au apărut știri că Dan Bittman s-a mutat cu actuala iubită, Monica Odagiu, Liliana s-a confesat apropiaților și a mărturisit că nu este prima oară când artistului i se aprind călcâiele după alte femei, însă nu va da niciodată o declarație publică despre această situație:

„Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.

Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, – au declarat surse din anturajul fostei partenere de viață a lui Dan Bittman pentru impact.ro.

Citește și – Dan Bittman, despre poveștile de dragoste trăite și relația cu Mihaela Rădulescu

Vezi imagini cu Dan Bittman și actuala iubită, Monica Adagiu, în galeria foto de mai sus! 

Citește și – De ce nu s-a însurat Dan Bittman cu partenera sa de viață: „Nici nu vreau să-mi aduc aminte”

Sursă foto: Arhivă, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter