Cum arăta Andreea Marin în copilărie

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 03 decembrie 2019, 17:30
Pe 1 decembrie întreaga țară a sărbătorit Ziua Națională a României, iar multe vedete au ales să celebreze printr-o postare în costum popular. Același lucru l-a făcut și Andreea Marin, doar că ea a ales să împărtășească cu prietenii ei virtuali o fotografie cu ea din copilărie.

Cu ochi mari expresivi, părul negru prins la spate și în costum național, Andreea Marin era extrem de drăgălașă.

„Îmi ești casă, Românie/ Îmi ești dor, copilărie, / Îmi ești fota, îmi ești ie, / Îmi ești dragoste de glie. / Îmi ești lacrima, ești tot, / Și in inima te port!
La mulți ani cu bucurie! / Spun „român” si spun „mândrie”!” este mesajul care însoțea imaginea de pe Facebook.

Vedeta a avut o copilărie grea, mama ei stingându-se din viață pe când ea avea doar 9 ani.

Într-o zi, din copilul fericit care eram și avea orice, am ajuns să pierd totul, să pierd omul cel mai drag inimii mele, în brațele mele. Mama s-a stins, până am ajuns la spital, în brațele mele, iar eu aveam 9 ani. Lucrurile acestea te marchează. Dacă ești un om puternic, te ridici din genunchi și mergi mai departe”, a povestit Andreea anul trecut.

Cum a reușit o fetiță de numai 9 ani să treacă peste o asemenea tragedie? “Nu trecem cu toții la fel peste un astfel de moment. Când am văzut în jurul meu doar tristețe și neputință, sora mea având doar 4 ani, în momentul în care l-am văzut pe tatăl meu, la 38 de ani, pierzându-și marea dragoste, simțindu-se vinovat pentru asta, deși nu a fost vina lui, cu doi copii mici, nevoit să se descurce în viață, mi-am spus că trebuie să devin puternica din casă. Și asta am devenit”, a spus Andreea Marin.

Acum, prezentatoarea este mamă la rândul ei. Fiica ei, care poartă numele mamei sale, Violeta, are 11 ani și a moștenit frumusețea celebrei sale mame.

Sursă foto: Arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter