Cum arăta Gina Pistol în copilărie. Imagini de colecție cu vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 23 aprilie 2021, 11:18
Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România. Prezentatoarea de televiziune a fermecat publicul cu ochii ei mari și albaștri și cu zâmbetul ei molipsitor. De asemenea, toți știu că are de câțiva ani o relație cu Smiley, relație pe care au decis să o facă publică de curând, după ce artistul a recunoscut totul într-un interviu exclusiv Unica.

Arată ca un adevărat fotomodel, însă puțini știu cum arăta Gina în copilărie. Vedeta a decis să publice, însă, o fotografie cu ea de când era doar un copil. Iar fanii au fost extrem de încântați.

Citește și: Exclusiv. Gina Pistol spune care este cea mai mare provocare din viața de cuplu alături de Smiley

Pe numele ei adevărat Georgeta Pistol, vedeta s-a născut pe 9 decembrie în Roșiorii de Vede, județul Teleorman. A terminat Școala de Arte și Meserii și a început cursurile Facultății de Transporturi. Însă întotdeuna și-a dorit să lucreze în industria de divertisment, iar viața a condus-o spre modelling.

Citește și: Exclusiv. Ce pasiune ascunsă are Gina Pistol. Nimeni nu știa asta despre ea!

După puțin timp, i s-a oferit șansa de a lucra în televiziune, unde a rămas până în ziua de azi. În prezent, Gina Pistol prezintă două dintre cele mai cunoscute emisiuni de televiziune: „Asia Express” și „Chefi la cuțite”.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta Gina Pistol în copilărie.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter