Cum arată Heidi Klum în lenjerie intimă la 46 de ani FOTO

De Oana Savin, pe
Heidi Klum și-a lăsat admiratorii cu gura căscată după ce a postat pe Instagram o fotografie în care apare purtând doar lenjerie intimă.

La 46 de ani, Klum își păstrează titlul de supermodel. Deși nu mai defilează pe cele mai cunoscute podiumuri, Heidi arată la fel de bine ca în anii de glorie.

Ajunsă la Tokyo, după o perioadă petrecută la Paris alături de iubitul ei, Tom Kaulitz, fostul model și-a delectat urmăritorii de pe Instagram cu o fotografie în care poartă un set de lenjerie intimă roșie.

 

View this post on Instagram

 

Unpacking 😝 #MakingTheCut #Tokio #jetlag #needmorecoffee #amazon

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

În jurul ei erau valize pline de haine, precum și umerașe cu diverse ținute. Și ca imaginea să fie completă, Heidi Klum a postat și un filmuleț pe care l-a îmbunătățit cu câteva filtre florale. Dar cei care l-au privit au fost cu ochii pe decolteul faimosului model, care avea pe ea doar un sutien roșu.

 

View this post on Instagram

 

LOVE YOU TOKYO ❤️ #heidiklumintimates 😍

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi Klum și Tom Kaulitz s-au logodit în Ajunul Crăciunului anul trecut și de atunci par de nedespărțit.

Rockerul german în vârstă de 29 de ani a pus marea întrebare la 9 luni după ce au confirmat public că formează un cuplu.

Cum arată Heidi Klum în lenjerie intimă la 46 de ani FOTO

Heidi Klum a mai fost măritată de două ori, cu stilistul australian Ric Pipino din 1997 până în 2002 și cu artistul britanic Seal, din 2005 până în 2014. Fostul supermodel are patru copii: două fete, Leni (15 ani) și Lou (9 ani), și doi băieți, Henry (14 ani) și Johan (12 ani).

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter