Cum arată Nora Luna, fiica artistei Feli Donose FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 08 ianuarie 2020, 11:34
Feli Donose a devenit mamă în urmă cu un an și de fiecare dată când a avut ocazia și-a exprimat fericirea de a o avea pe fiica sa, Nora Luna. Deși a vorbit mult despre ea, până de curând aceasta nu a vrut să expună și chipul micuței sale.

Feli și Cătălin aveau o relație de câteva luni când au aflat că vor deveni părinți. În timp ce era însărcinată, ea a dezvăluit numele pe care avea să îl poarte fiica sa, Nora Luna, cel din urmă fiind cel pe care și l-a dorit întotdeauna, dacă ar fi avut o fetiță.

A anunțat că este însărcinată prin intermediul unei poezii pe Instagram și întreg mediul online s-a bucurat alături de ea. De asemenea, ea a spus că iubitul ei, Cătălin, nu face partea din lumea mondenă și nu își dorește să apară la evenimente. Și, la fel cum s-a întâmplat cu Nora, Feli nu a postat imagini nici nu chipul lui.

Doar că, pe 27 noiembrie 2019, în ziua în care Nora Luna a împlinit un an, Feli a decis că este momentul să facă public chipul fiicei, dar și pe cel al iubitului ei. În fotografii se vede că micuța a moștenit ochii mamei sale și este tare drăgălașă.

Mai mult, Feli Donose a anunțat, pe Instagram, că fiica a spus în urmă cu câteva zile, pentru prima dată, cuvântul „mama”.

Vezi în Galeria FOTO cum arată fetița cântăreței Feli Donose.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter