Cum arată noul iubit al Pamelei Anderson. Este mai tânăr cu 18 ani decât ea

De Unica.ro, pe

La 50 de ani, după o viață sentimentală foarte tumultuoasă, Pamela Anderson pare că și-a găsit fericirea alături de noul ei iubit. Cei doi sunt împreună din mai 2017, iar de curând Pamela a părăsit Statele Unite și s-a mutat alături de partenerul ei în Franța.

Bărbatul din viața actriței este Adil Rami, un fotbalist în vârstă de 32 de ani care joacă în prezent la echipa Olympique de Marseille.

Cei doi s-au cunoscut la marele premiu de Formula 1 din Monaco și s-au îndrăgostit în ciuda diferenței de vârstă de 18 ani. De altfel, vedeta spune că iubitului ei nu i-a venit să creadă ce vârstă are și chiar i-a cerut actul de identitate ca să se convingă.

Pamela a decis să se mute în Franța, lângă Adil, cu câteva zile înainte să împlinească 50 de ani. Ea a declarat că se simțea singură în vila ei din Malibu. Din păcate, Pamela și Adil se înțeleg mai greu deocamdată. „El nu prea vorbeşte engleză, eu nu prea vorbesc franceză, dar ne înțelegem prin limbajul trupului”, a declarat ea. A mai spus că au decis împreună să-și protejeze relația de ochii presei. ”Sunt atâtea relaţii false în lumea asta… Oamenii vor doar să iasă în evidenţă. Adil nu stă cu mine ca să fie în centrul atenţiei şi nici invers„, a mai spus Pamela.

Pamela Anderson are doi băieți de 20 și 21 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter