Cum arăta Rita Ora în copilărie

De Oana Savin, pe
Acum este o artistă apreciată în întreaga lume și a cucerit topurile posturilor de radio cu piesele ei. Încă de când era mică, Rita Ora avea un farmec aparte, iar frumusețea a moștenit-o de la mama sa.

Rita Sahatçiu Ora s-a născut pe 26 noiembrie 1990 în Pristina, RSF Iugoslavia, într-o familie de albanezi kosovari. Familia ei s-a mutat, însă, în Londra, pe când Rita avea doar un an. Astfel, cântăreața a crescut în Portobello Road, West London și a absolvit Școala de Teatru Sylvia Young iar apoi St Charles Catholic Sixth Form College.

Mama artistei, Vera, este psihiatru, iar tatăl ei, Besnik, este proprietarul unui pub. Ora mai are o soră mai mare, Elena, și un frate mai mic, Don.

Rita a început să cânte de la o vârstă fragedă. În 2012 și-a lansat primul album, „Ora”, care a debutat pe poziția #1 în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do (Party)”.

În 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards.Primul single de pe cel de-al doilea său album, „I Will Never Let You Down”, a debutat în topul UK Singles Chart în 2014, Ora devenind astfel a doua cântăreață solo britanică cu patru single-uri de poziția #1 în Marea Britanie, după Geri Halliwell.

Vezi în Galeria FOTO cum arăta Rita Ora în copilărie.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter