Cum arată salonul în care a fost internat Donald Trump pentru a fi tratat de COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 octombrie 2020, 13:59

La sfârșitul săptămânii trecute, pe 2 octombrie, Donald (74 de ani) și Melania Trump (50 de ani) au anunțat pe rețelele de socializare că s-au infectat cu noul coronavirus.

Cei doi au fost internați în spital pentru a primi îngrijirile medicale corespunzătoare. Liderul american a fost plasat în salonul prezidențial al spitalului militar Walter Reed.

Citește gratuit ediția de octombrie a revistei Unica. O găsești AICI.

Din cauza vârstei înaintate, starea președintelui Statelor Unite ale Americii s-ar fi agravat și a fost nevoie ca liderul de la Casa Albă să primească oxigen suplimentar.

Cu toate acestea, Trump postează pe Twitter mesaje în care se declară optimist cu privire la starea sa, dar acest lucru pare să aibă legătură și cu presiunea campaniei electorale, alegerile din SUA fiind programate pentru 3 noiembrie.

„Când am venit aici, nu mă simțeam prea bine, sunt mult mai bine acum. Lucrăm din greu ca să mă pun pe picioare, trebuie să mă întorc, pentru că încă avem măreţia Americii. Încep să mă simt bine. Nu se știe, în următoarele zile. Presupun că ăsta va fi adevăratul test. Dacă te uiţi la medicamentele pe care le iau, unele abia urmează să fie lansate, sincer, sunt cu adevărat miraculoase. O să învingem coronavirusul, ori cum vreţi să-i spuneţi, îl batem de nu se vede!”, a scris Trump pe contul său de Twitter.

Vezi cum arată salonul medical în care este tratat de COVID-19 liderul SUA în galeria foto de mai sus.

Sursa foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter