Cum arată și cu ce se ocupă acum Emanuel de la trupa Stigma

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 13 noiembrie 2019, 11:11
La începutul anilor 2000 făcea furori cu trupa Stigma, iar din 2014 a pornit un proiect solo. Însă Emanuel Mirea și-a luat apoi o pauză lungă și a plecat în Canada la studii. Acum, revine în forță pe piața muzicală din România, cu o piesă cu un mesaj pozitiv.

Artistul speră ca noua sa piesă, „Să facem viața mai rotundă”, ce urmează să fie lansată joi, să cucerească posturile de radio din România, precum și inimile oamenilor.

Eu cred în mesajul ei și în ceea ce are de spus și cred că o să își facă loc în sufletele oamenilor pentru că rezonează într-un loc aparte și te face să zâmbești și să te gândești că viața e frumoasă și că merită trăită”, a spus Emanuel despre noua lui piesă.

Cât despre videoclipul piesei, Emanuel a dezvăluit pentru Revista Unica că „e un clip luminos, care îți dă o stare foarte bună”. Mai mult, el ne-a spus că în videoclip va apărea și fiica sa, Rada, în vârstă de 1 an și jumătate.

De ce nu a revenit până acum pe radiourile din România? Ne-a spus chiar artistul: „Nu am simțit nevoia să revin pentru că nu mă simțeam pregătit să reintru în malaxor. Și să pot să îmi asum cu toată convingerea toate consecințele aparițiilor mele în spațiul public”.

Am avut o serie de impulsuri noi, nașterea fetiței mele, care m-a făcut să realizez niște lucruri. Muzica a fost tot timpul cu mine, nu m-a părăsit niciodată. Doar eu nu am simțit nevoia să mă expun sau să o expun la modul public. De cântat eu nu am încetat să cânt niciodată”, a povestit Emanuel Mirea.

În acest moment eu îmi lansez proiectul de artist, cu semnătură proprie”, a explicat cântărețul, care spune că are în continuare un band cu care cântă la petreceri private.

Emanuel Mirea este gata să revină în spațiul public cu noi piese care, spune el, „vor ajunge la inimile oamenilor”.

Vezi în Galeria FOTO imagini cu Emanuel Mirea.

Sursă foto: PR, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter