Cum arată sora Ralucăi Bădulescu și cu ce se ocupă

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 ianuarie 2020, 13:49
Raluca Bădulescu este una dintre cele mai urmărite vedete și atunci când apare, dincolo de faptul că are un talent nativ de a eclipsa totul în jurul ei, este imposibil să nu smulgă și un hohot de râs. Ei bine, iată că ceea ce mai puțin știm despre divă este faptul că aceasta are o soră care, deși-i seamănă leit, are o personalitate total diferită.

Carismatică și extrem de directă, Raluca Bădulescu reușește să fie mereu în centrul atenției și să-i fascineze pe toți cei din jur cu râsul său excentric. Cu toate astea, sora sa, de profesie psiholog, este opusul său, fiind, așa cum și vedeta Kanal D recunoaște, foarte discretă. Cu ocazia zilei de naștere, Raluca Bădulescu a postat o fotografie cu sora sa și alături i-a făcut o adevărată declarație de dragoste pe post de urare:

„Ea este sora mea, Ioana. Este cea mai deşteaptă, cea mai frumoasă, este magică, este fantastică şi cea mai bună soră din lume. Este o minune strălucitoare şi discretă în acelaşi timp.

Cu greu o prind să facem măcar o poză împreună şi nu prea îi place să o postez, dar astazi (n.r. 28 ianuarie) nu mă pot abţine, pentru că este ziua ei. La mulţi ani, Ioana Bădulescu. La mulţi ani, luminoşi şi superbi ca tine. Te iubesc!”, a scris Raluca Bădulescu pentru sora sa mai mică.

Vezi cum arată Ioana, sora Ralucăi Bădulescu, în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter