Cum au petrecut Paștele Gina Pistol și Smiley. Prima fotografie împreună publicată de artist

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 21 aprilie 2020, 18:12
Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste trei ani de zile, însă mult timp au reușit să o țină departe de ochii curioșilor. Chiar și după ce Smiley a recunoscut în revista Unica relația pe care o are cu Gina Pistol, cei doi nu s-au mai ascuns, dar au fost în continuare discreți.

Smily și Gina Pistol și-au surprins în repetate rânduri fanii în această perioadă. După ce Gina a apărut în live-ul lui Smiley și l-a sărutat, cei doi au publicat, chiar în zi de Paște, prima fotografie împreună: “Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere”, – a scris Smiley în dreptul imaginii în care cei doi ciocnesc un ou roșu.

Citește și – Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund. Cei doi au făcut un live împreună și au vorbit despre relația lor: ”Te iubesc! Hai acasă!”

Așa cum era de așteptat, fanii s-au arătat foarte încântați de imagine și chiar au remarcat că este prima fotografie împreună cu Gina Pistol pe care Smiley o publică pe rețelele de socializare:  “Super cuplu Ginuța ești The Best și Andrei e The smiley! Sărbători binecuvântate!”, / “Prima poză pe care o văd cu amândoi! /Vă admir mult pe fiecare și acum ca un cuplu! Sunteți deosebiți și sper să rămâneți frumoși în suflete împreună! Paște fericit!”,  – au fost câteva din comentariile primite din partea fanilor.

Citește și Pepe, prins fără declarație pe propria răspundere în noaptea de Înviere. Ce a pățit artistul

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter