Cum răspunde Gerard Depardieu la acuzațiile de viol și agresiune sexuală

De Oana Dinu, pe
Scandalul abuzurile fizice continuă în lumea cinematografiei cu Gerard Depardieu, actorul francez acuzat de viol și agresiune sexuală de către o colegă.

Gerard Depardieu a fost chemat la audieri în urma unei plângeri de viol și agresiune sexuală făcută de o tânără actriță în luna august, conform ȘtirileProTv.

Aceasta a susținut că faptele s-au petrecut în locuința celebrului actor din centrul Parisului, unde a mers pentru a învăța tehnici de actorie.

„Gérard Depardieu contestă absolut orice agresiune sau viol. Regret caracterul public al acestei proceduri care îi aduce un prejudiciu major lui Depardieu, a cărui nevinovăţie sunt convins că va fi recunoscută” a declarat Hervé Temime, avocatul actorului în vârstă de 69 de ani.

Gérard Depardieu este unul dintre cei mai cunoscuți actori francezi, câștigător a numeroase premii, printre care Globul de Aur pentru cel mai bun actor din Green Card și Frunza de Palmier la Cannes în 1990. În 1986, numele lui a început să fie cunoscut pentru performanța sa din rolul unui fermier cocoșat din filmul Jean de Florette, dar mai ales pentru rolul lui Obélix în cele trei filme Astérix.

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter