Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Primele concluzii ale anchetei

De Unica.ro, pe
Răzvan Ciobanu a murit luni dimineață, într-un accident de mașină, iar din primele informații se poate reconstitui modul cum s-a întamplat tragedia. 

În urma autopsiei, s-a stabilit că artistul a decedat din cauza multiplelor traumatisme însoțite de o hemoragie cerebrală, așadar s-a lovit puternic la cap și nu numai. A suferit rupturi de organe și o hemoragie internă.

Răzvan Ciobanu a plecat la Mamaia în noaptea de Înviere

Conform apropiaților, Răzvan Ciobanu a plecat din București la Mamaia în noaptea de Înviere. Duminică seară, a participat la un festival de pe litoral. La un moment dat, prietenii și-au dat seama că Răzvan nu mai era lângă ei și, după un timp, au aflat că plecase cu mașina unui prieten. Proprietara mașinii a declarat că nici nu îl cunoștea pe Răzvan Ciobanu, acesta fiind prieten cu iubitul ei.

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Primele concluzii ale anchetei

Răzvan Ciobanu a greșit drumul

Conform prietenilor, Răzvan Ciobanu voia să ajungă la București în dimineața zilei de luni, însă se pare că el a greșit drumul. Plecând din Mamaia, la un sens giratoriu, el s-a încadrat greșit, astfel că nu a luat-o către autostrada soarelui, ci către Navodari. Surse din anchetă susțin că viteza mașinii ar fi fost de 160 km/h, astfel că într-un timp foarte scurt, Răzvan Ciobanu a trecut de orașul Năvodari, apoi de Corbu și a ajuns aproape de localitatea Săcele. Așa se explică de ce s-a abătut atât de mult de la drum.

Cum a avut loc accidentul

Răzvan Ciobanu se afla sub influența drogurilor în momentul când a pierdut controlul mașinii. Așa se explică traiectoria ciudată pe care a avut-o. El a ieșit de pe partea carosabilă, a parcurs aproximativ 750 de metri pe câmp, a traversat o alee asfaltată, apoi a mai mers încă 250 de metri prin iarbă înainte de a se răsturna. Până la urmă, mașina a aterizat pe roți, însă șoferul a fost proiectat prin geam deoacere nu purta centura de siguranță.

Cum s-a produs accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Primele concluzii ale anchetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter