Cum s-au costumat vedetele de la Hollywood de Halloween

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 28 octombrie 2019, 17:10
Pe 31 octombrie este sărbătorit Halloween, o sărbătoare de origine celtică prin care se marca sfârșitul procesului de recoltare sau ziua în care toamna se încheia și iarna începea. Numele său provine din limba engleză, de la expresia All Hallows Even, expresie folosită pentru Sărbătoarea Tuturor Sfinților, o comemorare specifică creștinilor prin care erau omagiați toți sfinții, numită și Luminație.

Totodată, sărbătoarea de Halloween are conotații mistice, fiind considerată un fel de punte între cele două lumi, lumea viilor și a morților. În noaptea de Halloween se crede că sufletele celor morți reîntorc pe pământ.

În prezent, de la Halloween, oamenii se costumează și petrec alături de cei dragi. Însă vedetele de la Hollywood nu au mai avut răbdare și au ales să sărbătorească mai devreme, mai exact în acest weekend. Astfel au fost organizate mai multe petreceri la Hollywood, precum și la Londra. Iar celebritățile de peste Ocean au surprins cu costumele lor inedite.

În timp ce costumele adulților au fost mai serioase, Kylie Jenner și-a îmbrăcat fetița, Stormi, cu rochia pe care a purtat-o la MET Gala. Iar micuța este adorabilă!

 

View this post on Instagram

 

My baby!!!!!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜 i cant handle this!!!!

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Vezi în Galeria FOTO ce costume au ales să poarte starurile la petrecerile de Halloween.

Sursă foto: Profimedia, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter