Cum s-au cunoscut Cristina Bălan ex-Impact și soțul ei?

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 13 septembrie 2022, 15:49

Timp de 12 ani, între Cristina Bălan și soțul ei, Gabriel Bălan, a existat doar o frumoasă prietenie. Cristina și Gabriel au devenit părinți în anul 2013. Cuplul are doi fii gemeni, Toma și Matei, care au sindromul Down.

„Deși sunt gemeni, unul are o fire, celălalt, alta. Matei e cu inițiativa, Toma îl urmează. Matei e mai șucar, Toma e blândețea întruchipată. De exemplu, Matei e mai puțin răbdător decât Toma. Și tot așa. Fiecare cu personalitatea lui. (…) Amândoi adoră apa și nu ratează nicio ocazie de bălăceală”, spunea artista în urmă cu un an, potrivit VIVA!.

Cum s-au cunoscut Cristina Bălan ex-Impact și soțul ei?

„Noi ne-am întâlnit întâia dată prin 2001. Vreo doi ani nu ne-am prea intersectat decât foarte rar. Dar din 2003, 2004, am început să și lucrăm împreună. De-atunci am fost scai unul de altul. N-a mai scăpat de mine, nici eu de ea”, a spus Gabriel, în emisiunea Vorbește Lumea. În timpul în care Cristina era solista trupei Impact, Gabriel era managerul trupei.

„Încă de pe atunci eram foarte apropiați. Am simțit că pot să mă bazez pe el. (…) Eu nu m-am prea deschis față de mulți oameni”, a spus Cristina.

„Am ajuns să devenim părinți și să mi se confirme acel sentiment și instinct avut încă de atunci, că este un om pe care mă pot baza”, a adăugat. Trecând de la prietenie la relație, perechea a fost stângace la început.

„A fost o adaptare așa, dar a venit totul natural. În momentul în care am luat decizia să depășim granița, a fost all-in. Nu pentru o săptămână, două. (…) În 12 ani am fost puși în tot felul de situații, și plăcute și mai puțin plăcute, astfel încât să ne știm limitele destul de bine”, a mai spus Gabriel.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter