Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

De Adelina Duinea, pe

Roxana Blagu (34 de ani), fostă solistă a trupei Trident, a devenit mamă pentru a doua oară la începutul lunii iulie.

Designerul a dat naștere unui fiu, Sasha, acum în vârstă de 4 luni și jumătate.

Intrată virtual în direct în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, Roxana a vorbit despre cum se organizează de când s-a născut Sasha.

Cum se organizează Roxana Blagu de când a devenit din nou mămică?

„Mai fac un mic dejun, ordine prin casă, dar cu el după mine. Ori în căruț, ori îl pun în diferite salteluțe, leagăne. Am tot felul de accesorii care să-mi ușureze munca prin casă”, a dezvăluit.

„Sinceră să fiu, abia aștept să începem diversificare pentru că pare că s-a săturat așa de lăptic. Cred că o să fie un copil tare mâncăcios”, a completat.

„Eu sunt un om matinal. De când cu Sasha mă trezesc un pic mai târziu decât mă trezeam înainte. De exemplu, azi m-am trezit la 7:00. Cât timp eram însărcinată, mă trezeam la 5:00, la 6:00 și înainte de sarcină.

Sasha este un copil foarte cuminte. Am trecut de regresia somnului și-acum am revenit la normal. Este foarte liniște. (…) Nu dormea ziua, în schimb noaptea n-am avut probleme.

Se trezește o singură dată pe noapte de când l-am născut. Sunt super norocoasă. Colicii i-a avut tot pe timpul zilei. Mai greu a fost ziua pentru că nu dormea. Și avea [unele] momente când nu mânca”, a mai spus Roxana.

Roxana și Andrei Badiu au aniversat 3 ani de căsnicie în luna noiembrie. Atât Roxana, cât și Andrei mai au fiecare câte o fiică din relații anterioare.

În urmă cu șapte ani, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana (12 ani), pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu.

Andrei Badiu a fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Oana Frigescu (38 de ani), alături de care are o fiică, Maria (10 ani). Roxana și Maria au o relație foarte frumoasă.

Foto: Instagram

Citește și:

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter