Cum se va numi bebelușul Ducilor de Sussex. Pe ce nume pariază britanicii

De Unica.ro, pe
Meghan Markle a născut luni, 6 mai, un băiețel, iar britanicii se întrec în pariuri pentru numele pe care îl va purta bebelușul regal.

Vestea că bebelușul regal a venit pe lume a fost anunțată chiar de Prințul Harry, care a declarat că nu s-au hotărât în privința numelui pe care îl va purta fiul său, dar a menționat că micuțul va fi arătat lumii mâine. Până atunci, britanicii pariază pe câteva nume, potrivit Mediafax.

La casele de pariuri din Marea Britanie, cele mai înalte cote le au numele Arthur, Philip, după Ducele de Edinburgh, Alexander, James, Albert și Alfred.

De asemenea, un purtător al unei case de pariuri a declarat că favorite sunt numele James și Alexander, urmate de Arthur, Edward și Oliver, conform Libertatea.

Nu este exclus ca bebelușul regal să poarte prenumele tatăl său, Henry, sau cel al bunicului patern, Charles. Așa cum s-a mai întâmplat, Ducii de Sussex s-ar putea abate de la tradiția familia regală, obișnuită să aleagă nume convenționale, și să aleagă pentru fiul lor un nume modern.

Cel de-al optulea strănepot al reginei Elisabeta a II-a și al șaptea în ordinea succesiunii la tronul britanic ar putea purta și un nume tradițional american, ținând cont de originile mamei sale. Americanii mizează pe variante precm Liam și Noah, în timp ce la canadieni prenumele favorit este Benjamin.

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, a intrat în travaliu duminică după-amiază și a născut luni dimineață, la ora locală 05:26 (03:26 ora României), având o greutate de 3 kilograme și 260 de grame. Chiar dacă Ducii de Sussex și-au dorit ca nașterea să aibă loc acasă, la Frogmore Cottage, viitoarea mămică a fost transportată în mare secret la spital, sarcina ei depășind cu o săptămână termenul venirii pe lume a bebelușului. Acesta este primul copil al cuplului regal Harry și Meghan, care s-au căsătorit în luna mai a anului trecut.

La aflarea veștii că sora lui vitregă a devenit mamă, Thomas Markle Jr. a declarat că își dorește ca nașterea noul membru al familiei regale să aducă pace și în familia sa. Acesta i-a transmis lui Meghan un mesaj emoționant.

Sursă foto: Northfoto.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter