Dan Bittman și-a făcut implant de păr

De Oana Savin, pe
Dan Bittman și-a făcut implant de păr. Iar pentru această intervenție estetică menită să îi sporească încrederea în sine, artistul a mers în Turcia.

Cântărețul face tot posibilul să își păstreze imaginea cu care și-a obișnuit fanii. Astfel, la sfârșitul anului 2019, acesta a decis să facă o shcimbare de imagine. Așa a ajuns la o clinică din Turcia unde și-a făcut implant de păr, potrivit Libertatea.ro.

După intervenție, Bittman, în vârstă de 57 de ani, nu s-a mai afișat cu părul la vedere întrucât trece prin câteva transformări vizibile. Artistul a ales să poarte un fes, iar acum este tuns foarte scurt, după cum este procedura în astfel de intervenții.

Zilele trecute, Dan Bittman, cu un fes pe cap, s-a aflat în mijlocul elevilor de la Liceul C.A. Rosetti, la deschiderea propriei stații rock a școlii, Rocksetti Radio.

De asemenea, cântărețul a ieșit la un restaurant cu mai mulți artiști și oameni de televiziune, unde a renunțat la fes. În imagine se vede că Dan Bittman este tuns foarte scurt.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Dan Bittman.

Sursă foto: Libertatea.ro, Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter