Dana Rogoz a fost abuzată în adolescență: „Nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 17 octombrie 2019, 13:10
Dana Rogoz a făcut niște dezvăluiri surprinzătoare din adolescența sa. Actrița a recunoscut că a fost victima unor agresiuni și abuzuri venite din partea bărbaților.

Dana Rogoz a povestit, în contextul filmului MO care poate fi vizionat în cinematografe în această perioadă, că a trecut și ea prin diferite situații stânjenitoare, incomode și a avut parte de abuzuri din partea bărbaților. Actrița a rememorat într-un interviu acordat pentru Viva! experiențele neplăcute pe care le-a avut în mijloacele de transport în comun și nu numai: ”Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fuse­sem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm: „Stop! Vă rog fru­mos să vă retrageți doi pași!

Și ar mai fi claxoanele, ridica­tul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund… care în perioa­da adolescenței erau cumva atât de uzuale, încât nici nu puteai să te plângi de ele. Și nu, nu ne plăceau, așa cum cred unii. Dar nu aveam poate suficient curaj pe atunci să pu­nem limite, pentru că societa­tea nu ne învățase asta și nici nu ne oferise un context priel­nic”, – a declarat Dana Rogoz pentru sursa citată.

Dana Rogoz este personajul principal al filmului MO, film regizat de soțul său, Radu Dragomir. Tema abordată este una de actualitate, dureroasă, și anume abuzurile sexuale la care sunt supuse femeile. Pelicula inspirată dintr-un caz real, dar și din fenomenul #metoo,  îi are în prim plan pe Dana Rogoz, Răzvan Vasilescu și Mădălina Craiu.

Vezi imagini cu Dana Rogoz în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter