Dana Rogoz pleacă în Slovacia alături de fiica ei, Lia

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 04 decembrie 2020, 17:22

Dana Rogoz (34 de ani) a dezvăluit în mediul online că ea și fiica ei, Lia Elena (7 luni), vor pleca în Slovacia împreună. Actrița formează de 16 ani un cuplu cu regizorul Radu Dragomir (52 ani). Perechea are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Vlad (6 ani) și Lia Elena.

Dana Rogoz pleacă în Slovacia alături de fiica ei Lia

„Plecăm în Slovacia. După foarte multe amânări, din februarie și până acum, într-un final plec spre Slovacia pentru filmarea unui lungmetraj străin, în care joc unul dintre rolurile principale.

Și pentru că încă o alăptez pe Lia, am ales să călătorim împreună. Suntem doar noi două, băieții au rămas acasă, și sper să ne fie bine în această aventură și să ne întoarcem sănătoase înainte de Crăciun acasă.

Noi nu am mai călătorit deloc anul acesta, nici cu avionul, nici cu mașina în afara țării, încercând să rămânem în siguranță. Așadar, e un pas uriaș pentru noi. Sper că am luat tot ce trebuie pentru prima călătorie în afara țării cu ea: pompă, blender, sterilizator …

Nu vreți să știți, toată casa! Îmi doresc să avem parte de o experiență frumoasă, despre care să îi pot povesti cu bucurie Liei, peste ani. Și ca să fie și mai grea plecarea, Vlad a plâns în hohote la despărțire … offf! Să ne țineți pumnii!”, a scris actrița pe Instagram.

Foto: Instagram

Citește și

Actrița Dulce Maria din telenovela „Rebelde” a născut. Prima imagine cu bebelușul

Giulia Anghelescu a vorbit despre intervenția de mărire a bustului

Logodnica lui Robin Thicke, nud în mediul online. Modelul așteaptă al treilea copil cu artistul

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter