Daria Radianova, prima declarație oficială despre relația cu Alex Bodi și despre Bianca Drăgușanu: „Îmi pare rău pentru ea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 20 noiembrie 2020, 10:53
Daria Radianova a făcut primele declarații oficiale despre relația cu Alex Bodi, după ce omul de afaceri s-a afișat, în ultimele luni, când în brațele ei, când în brațele fostei soții, Bianca Drăgușanu.

În urmă cu câteva săptămâni, presa vuia că Alex Bodi și Daria Radianova au o relație, ba chiar existau confirmări ale rusoaicei pe conturile de socializare, însă povestea de dragoste pare că a fost doar un foc de paie, iar omul de afaceri s-a întors în brațele fostei soții, căreia i-a făcut și un cadou neașteptat și extrem de costisitor.

Daria Radianova a făcut primele declarații oficiale despre relația pe care a avut-o cu Alex Bodi, totodată, atacând-o subtil și pe Bianca Drăgușanu: ”Acest lucru este deja dezgustător! Nu mi-a dat pace de patru luni, spunea că mă iubește și nu poate trăi fără mine și că împăcarea lui cu Bianca era necesară pentru a rezolva unele dintre problemele sale, pe care ea le-ar putea rezolva singură. Apoi, după rezolvarea acestor probleme a venit din nou la mine! Mi-a spus că vrea doi copii de la mine, a invitat preotul acasă, m-a prezentat familiei, prietenilor, apoi și eu l-am prezentat părinților mei.

Părinții mei nu au vrut să vorbească cu mine din cauza lui, au fost împotriva acestei relații! Dar i-a sunat și le-a spus că nu vrea să trăiască fără mine! Eu nu l-am crezut niciodată și am încercat de multe ori să pun capăt acestei relații, dar mi-a cerut să îi dau o șansă! Am spus inițial că nu vreau să mă amestec în familia lui, dar el mi-a spus că nu are o familie.

Vă spun sincer, de Bianca îmi pare foarte rău! A înșelat-o de atâtea ori și o va mai face. Astfel de lucruri nu vor funcționa cu mine! Îmi pare foarte rău de ea, chiar nu vede toate astea?”, – a declarat Daria Radionova pentru Spynews.

Citește și –  Giulia Anghelescu și Vlad Huidu aniverseaza 8 ani de căsnicie

Alex Bodi, se pare, și-a asumat infidelitățile, dar continua să susțină că Bianca Drăgușanu este femeia vieții lui, lăsând să se înțeleagă că relația cu Daria Radianova a fost doar un gest pripit: ”Este strict decizia mea. Eu nu mi-am asumat alte relații, poate au fost niște lucruri pripite. Singura femeie cu care mi-am asumat relația și iubirea a fost Bianca. Am făcut multe greșeli, însă în toata nebunia asta e ceva sigur (…) Au fost niște săgeți de-ale mele, jocul nostru de orgolii. Dacă nu o iubeam nu veneam acasă. Nu ne-am vorbit trei săptămâni”.

Citește și – Emily Burghelea, asistenta de la Acces Direct, dezvăluiri neașteptate despre emisiune după ce și-a dat demisia

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter