David Beckham recunoaște că mariajul cu Victoria este „o muncă grea”

De Ioana Tătaru, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 14:50
În cadrul unul show TV din Australia, David Beckham a vorbit deschis despre căsnicia cu Victoria. Acesta a recunoscut că mariajul lor poate fi „o muncă grea” și că devine din ce în ce mai complicat.  

Fostul jucător de la Manchester United și fosta componentă a trupei Spice Girl sunt căsătoriți de 19 ani și de-a lungul timpului au fost ținta mai multor speculații, conform cărora cei doi s-ar despărți. Cu toate acestea, cuplul pare să reziste testul timpului!

David Beckham a admis că mariajul nu a fost întotdeauna ușor

Victoria Beckham și David

În cadrul unui show TV din Australia, David a recunoscut: „Să ai un mariaj pentru atât de mult timp presupune întotdeauna o muncă grea. Devine puțin mai complicat”. În cadrul aceleiași emisiuni Beckhan a vorbit despre rolul de tată: „Câteodată lucrurile mărunte fac cea mai mare diferență. Am observat asta cu copiii mei.

Victoria Beckham: „Respectăm această legătură de familie

Interviul lui David vine după ce soția Victoria a fost întrebată despre căsătoria lor într-un interviu al unei reviste celebre. Designerul de modă a spus că ea și David au învățat să ignore „prostiile” scrise despre căsătoria lor. Fosta Spice Girl a spus că oamenii au bârfit despre relația lor de când s-au cuplat: „Oamenii au vorbit despre relația noastră de 20 de ani, așa că David și cu mine suntem destul de obișnuiți să ignorăm prostiile și pur și simplu să continuăm așa cum este normal. Împreună ne dăm seama că suntem mai puternici decât separați. (…) Este vorba despre unitatea familiei (…) respectăm această legătură de familie și aceasta este cheia.

Victoria Beckham

David Beckham a cunoscut-o pe fosta membră Spice Girls la un meci de fotbal în anul 1997. Un an mai târziu s-au logodit, iar în 1999 s-au căsătorit. Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper.

Citește și: Victoria către David Beckham: „Divorțezi de mine?”

Cum arată David Beckham în urmă cu 20 de ani. Abia dacă-l recunoști

Sursă: Mirror.co.uk 

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter