De ce nu a fost căutată Cristina Țopescu de mama sa în toată perioada Sărbătorilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 ianuarie 2020, 12:53
Decesul regretatei Cristina Țopescu a lăsat multe semne de întrebare, dar cea mai frapantă dintre toate este de ce mama sa nu a căutat-o în toată perioada în care aceasta zăcea fără suflare în casă, mai ales că a fost vorba și de Anul Nou, ocazia cu care membrii familiei comunică între ei chiar mai mult decât de obicei.

Medicul Monica Pop a făcut lumină în acest caz și a explicat care era relația dintre Cristina Țopescu și mama sa, dar mai ales de ce aceasta din urmă nu a căutat-o pe fiica o perioadă atât de lungă de timp. Monica Pop a dezvăluit că Rodica Țopescu locuia în București, întocmai pentru a fi mai aproape de Cristina, și că a aflat de moartea fiicei sale din presă: ”Mama Cristinei locuia în București de ceva vreme. Eu nu am știut. O cunoșteam pe mama Cristinei doar ca pacientă. Era aici și a aflat de moartea Cristinei din media. Deci n-a venit de nicăieri, din nicio Suedie, din nicio Germanie, era aici. (…) S-a întors din Germania pentru Cristina. A văzut că ea nu era tocmai bine și a venit în București. A plecat din România ca să-i fie bine Cristinei și s-a întors în România tot pentru Cristina”, – a dezvăluit medicul Monica Pop în emisiunea ”Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Monica Pop susține că Rodica Țopescu i-a respectat dorința fiicei sale, aceea de a fi singură, aceasta suferind după pierderea unei cățelușe în perioada fatidică: ”Cristina se izolase. Ea avea un scut împotriva oamenilor, pe care-l punea din când în când, depinde de ce se-ntâmpla în viața ei. În preajma Sărbătorilor, am știut că avea un cățel foarte grav bolnav. Și ăsta a fost motivul pentru care a pus scutul. Am întrebat-o pe doamna Rodica, nu v-a dat de gândit faptul că nu vă răspunde în noaptea de Anul Nou? Mi-a zis că nici măcar n-a sunat-o, pentru că știa că este într-un moment de genul acesta și că a izbit-o foarte tare pe Cristina moartea cățelușei. Știa că se va pune din nou în postura de izolare și că, atunci când se va mai estompa durerea asta, va scoate ea capul. Ăsta a fost motivul pentru care nu s-a speriat nimeni”, – a mai spus Monica Pop pentru sursa citată.

Vezi imagini cu Cristina Țopescu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Fcaebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter