De ce a renunțat Adela Popescu la cariera muzicală. Artista a explicat motivele

De Mădălina Manole, pe
Adela Popescu și-a început cariera în televiziune ca actriță, jucând în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, însă de-a lungul timpului, în paralel, și-a construit și o carieră muzicală. Însă, dintr-o dată artista a renunțat la muzică, iar acum a explicat care au fost motivele.

Adela Popescu, în vârstă de 32 de ani, este căsătorită cu Radu Vâlcan din 2015 și au împreună doi băieței. După ce a devenit mamă pentru prima oară, în 2016, când l-a adus pe lume pe Alexandru, Adela popescu s-a retras din trupa Dj Project și motivul de bază a fost lipsa de timp: „E complicat. Dacă scoți o piesă, iar ea intră pe radio, trebuie să te duci la concerte cu ea, ca să scoți bani. Or eu nu am timp să merg la concerte în acest moment”, – a explicat artista, live pe pagina de Facebook a revistei Elle.

Adela Popescu si Radu Valcan 1

Adela Popescu a preferat cariera în televiziune în locul celei muzicale, iar în prezent este foarte mulțumită cu rolul de coprezentatoare a emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro Tv, alături de Cove. Artista a dezvăluit că nu mai cântă nici măcar acasă, când se joacă cu băieții ei: „Să știi că nu prea le cânt. E greu în această perioadă. Pe cel mic aproape că ajung să-l ignor, ca să nu-l fac să sufere pe Alexandru, care la vârsta asta înțelege mai multe.  Îl alăptez pe Andrei, îl pun în pătuțul lui și mă întorc repede la Alexandru”, – a mărturisit Adela Popescu pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter