Secrete neștiute din căsnicia lui Adam Levine

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 octombrie 2018, 17:28
Adam Levine și modelul Behati Prinsloo sunt îndrăgostiți și formează o frumoasă familie. Dar în spatele relației lor ce pare perfectă, este mult mai mult decât se vede. Iatî câteva dintre cele mai ciudate lucuri din căsnicia lor.

Începuturi de băiat rău

Înainte de a se așeza la casa lui cu Prinsloo, cântărețul și-a făcut un renume de „playboy”. În anul 2001, el s-a despărțit de iubita sa din liceu, Jane Herman. Mai apoi, a avut relații cu vedete cunoscute precum Jessica Simpson și Cameron Diaz.

Iar relațiile lui nu se opresc aici, alte patru nume celebre fiind legate de el.

Sunt două tipuri de bărbați: cei care sunt niște porci misogini și cei care chiar iubesc femeile, care consideră că ele sunt cele mai minunate ființe de pe Pământ”, a afirmat Adam în anul 2012.

Poate motivul pentru care am fost promiscuu și am vrut să mă culc cu multe femei este că le iubesc foarte mult”, a explicat el.

Modul ciudat în care s-au cunoscut

Între Adam și Behati nu a fost dragoste la prima vedere. Mai întâi au vorbit pe internet în anul 2012, înainte de a se cunoaște personal.

Am început să vorbim prin mailuri timp de mai multe luni”, a afirmat modelul în 2014.

Cam râdeam de el. Am vorbit pe mail mult timp după care am mers la Los Angeles pentru a-l cunoaște pentru prima dată”, a continuat ea.

Când în sfârșit ne-am cunoscut, față în față, am intrat pe ușă și mă întrebam: ce fac aici? Iar el avea mănușile de box pe mâini și a afirmat: asta este ciudat. Bună!”, a povestit Behati.

Din fericire au reușit să treacă peste întâlnirea mai puțin confortabilă și încet și-au început cu adevărat povestea de iubire.

Adam și Behati s-au despărțit

La mai puțin de un an de când au început relația, Levine și Prinsloo s-au despărțit pentru o scurtă perioadă de timp, în mai 2013.

Nu a trecut mult și artistul a fost văzut în compania supermodelului Nina Agdal.

Oricum, această scurtă despărțire de fapt i-a catapultat pe cei doi în următorul pas al relației lor.

În iulie 2013, Adam și Behati s-au împăcat și s-au logodit.

Adam a realizat că o iubește cu adevărat și ea este aleasa sa”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului.

Dar despărțirea de Agdal nu a fost una ușoară. În timp ce cântărețul își plănuia viitorul cu logodnica sa, a uitat să pună capăt relației cu Nina. Fără a-i spune niciun cuvânt, a refuzat să îi mai răspundă la apeluri.

Într-un final, i-a spus, prin intermediul unui mesaj, că s-a împăcat cu Behati.

Cererea în căsătorie nu a decurs conform planului

Cererea în căsătorie a lui Levine nu a decurs conform planului. Starul pop era atât de emoționat încât gestul său a devenit unul ciudat și confuz.

M-am așezat în genunchi și totul s-a schimbat rapid. Mi-am pierdut echilibrul. Trebuia să mă așez pe celălalt”, a spus Adam.

În acel punct solistul Maroon 5 și-a pierdut cuvintele și i-a spus viitoarei sale soții: „Ambii genunchi. Uite, m-am așezat în ambii genunchi”.

Și nu a sunat deloc fermecător.

Ea a răspuns: ”Ce?

Dar modelul a spus totuși „DA”.

A fost foarte simplu. Nu a fost nimic nebunesc, dar a fost așa cum mi-am dorit. El mi-a sunat tatăl. A fost foarte drăguț, foarte romantic”, a dezvăluit atunci Behati.

Înaintea de nuntă și-a sunat toate fostele iubite

Chiar înaintea de marea zi a cuplului, Levine și-a sunat toate fostele iubite pentru ca căsnicia sa să înceapă cu dreptul.

Le-a ceut scuze pentru felul în care le-a tratat”, a afirmat o sursă pentru US Weekly.

Însă, în timp ce Adam spera ca gestul său să fie unul nobil, aparent nu a mers bine cu toate fostele iubiri. Se pare că unele doamne nu au fost interesate să facă pace cu Levine.

S-au căsătorit în 2014

După o logodnă de un an, Levine și Prinsloo s-au căsătorit, în iulie 2014, în Los Cabos, Mexic. Ceremonia a fost oficializată de către actorul Jonah Hill, cu care Adam este prieten din copilărie.

La eveniment au particxipat 300 de persoane, printre care și Robert Downey Jr, Maroon 5 și Jason Segel.

Adam a devenit „un om mai bun”

Arstisul a declarat că viața de bărbat căsătorit nu i-a afectat dinamica iubirii cu Prinsloo. Totuși, l-a făcut să să simtă ca un alt bărbat.

Relația nu se schimbă. Dacă este căsnicia corectă, persoana corectă, tipul se simte puțin mai mult bărbat”, a explicat el în 2014.

Zvonuri despre aventuri extraconjugale

La un an de când s-au căsătorit au apărut mai multe zvonuri conform cărora luna lor de miere s-a încheiat, iar căsnicia se clatină.

Adam se comportă iar ca același playboy care era înainte de nuntă și asta este o problemă pentru soția lui”, a spus o sursă în 2015 pentru Radar Online.

Iese mereu și își petrece timpul cu alte modele. Behati are probleme de încredere. Nu a vrut niciodată să fie o soție cicălitoare, dar acum este, îl sună și îi scrie tot timpul ca să vadă unde este Adam. Îl înnebunește și îl îndepărtează”, a continuat sursa citată.

Cei doi au refuzat să comenteze aceste afirmații.

La scurt timp, Behati a rămas însărcinată cu primul copil al cuplului, punând capăt bârfelor.

Atât Adam cât și Behati par să se înțeleagă foarte bine și nu au niciun gând de despărțire, mai ales că cei doi au acum două fetițe: Dusty Rose, în vârstă de 2 ani și Gio Grace, de doar 7 luni.

Citește și: Salman Khan, acuzat de violență de fosta sa iubită, actrița Aishwarya Rai

Citește și: Viața lui Matthew Perry, plină de momente dificile

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter