Delia, criticată că o copiază pe Miley Cyrus. Ce a răspuns artista

De Mădălina Manole, pe
Delia a fost criticată pe conturile de socializare că o copiază pe Miley Cyrus. Artista nu s-a lăsat mai prejos și a venit cu o replică pe măsură.

Delia, în vârstă de 37 de ani, a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care apare într-o ipostază provocatoare, evidențiindu-și posteriorul. Așa cum era de așteptat, unii fani au apreciat îndrăzneala, în timp ce alții au criticat-o și i-au cerut să rămână Delia și să nu copieze alte vedete. Una dintre fanele sale i-a scris chiar că începe să o copieze pe Miley Cyrus: „Iartă-mă dacă greşesc, dar cred că mi-ar plăcea să fii mai mult Delia Matache şi mai puţin Miley Cyrus. Delia Matache e un artist care scrie, compune, cântă la instrumente muzicale, are o voce care vibrează fix pe corzile inimilor noastre şi mai e şi o femeie al naibii de frumoasă. Miley e un artist / femeie-copil anorexic, ambalat în atât de mult staniol comercial, încât habar nu avem dacă mai respiră sau nu.”

Delia

Delia nu a ignorat comentariul și a simţit nevoia să dea o replică pe măsură: „Sunt tot Delia… şi când sunt în blugi… şi când compun ceva la pian… şi când mănânc o ciorbă de lobodă. Hai să ne calmăm şi să ne focusăm pe lucruri cu adevărat importante.” – a scris artista pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter