Delia se adaptează restricțiilor. Artista va susține un concert drive-in

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 14 mai 2020, 12:00
Delia se adaptează restricțiilor impuse de pandemia de COVID-19 și preia inițiativa. După două luni în care activitatea artistică a fost sistată, Delia revine în forță.

Delia este primul artist român care preia această inițiativă și se încumetă să facă un astfel de show. Ea a anunțat concertul drive-in “Cum Era” pe 31 mai, la Romexpo, ora 20.00: “Sunt nerăbdătoare să cânt live piesele mele și încerc să anticipez sentimentul pe care îl voi avea atunci când, în loc de aplauze, cei prezenți vor claxona sau vor da flash-uri! În această perioadă, am simțit lipsa fanilor de la concerte și am așteptat momentul în care să ne putem reîntâlni.” – a declarat Delia.

Conceptul drive-in înseamnă că participanții la eveniment vor urmări show-ul din mașinile personale. Spectacolul va fi live, pe scenă, ca orice eveniment muzical, doar că sunetul va fi transmis pe frecvențe radio, așadar, va fi ascultat la radioul din mașină. Organizatorii promit o vizibilitate bună, cu ajutorul ecranelor montate atât la scenă, cât și în zona în care vor staționa mașinile.

Pentru organizarea unui astfel de concert e nevoie de utilizarea frecvențelor radio, iar președintele Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM), Sorin Grindeanu, a anunțat acordarea de licențe temporare pentru astfel de situații.

Citește și – Tily Niculae, probleme după naștere: „Nu am simțit că mă bucur conștient”

Delia va porni într-o caravană prin țară, după evenimentul de la București. Biletele au fost deja puse în vânzare, iar prețul acestora este valabil pentru un autoturism cu maximum trei persoane în el. Cel mai ieftin tichet de acces este 290 de lei, dar există și un pachet ultra de 990 de lei. Acesta conține un cadou surpriză din partea Deliei, iar organizatorii pun la dispoziție clienților o mașină din clasa premium și un șofer care să-i ia de acasă și să îi ducă înapoi, relatează Libertatea.

Citește și Iulia Albu, mesaj dur la adresa fostului soț, Mihai Albu: „Nu faci decât să te îngropi singur”

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter