EXCLUSIV! Delia intră în pielea Văcuței Dramatice în filmul de desene animate „Aventurile Fraților Urși: Filmul”

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Marți, 27 octombrie 2020, 14:35
În luna noiembrie, o vom vedea pe Delia într-o ipostază absolut inedită - cea de personaj de desene animate! Ea și-a împrumutat vocea personajului Văcuța Dramatică, în desenul animat „Aventurile Fraților Urși: Filmul”.

„Aventurile Fraților Urși” („We Bare Bears”) este un serial american de desene animate plin de surprize, care a câștigat nenumărate premii de la lansarea din 2015 și până acum, printre care și BAFTA Children’s Award. După succesul fulminant al serialului, urmează o nouă etapă, și anume „Aventurile Fraților Urși: Filmul”, film a cărui premieră va avea loc în data de 21 noiembrie, la ora 17:20, pe Cartoon Network.

Filmul urmărește călătoria epică la care se înhamă trei ursuleți năstrușnici: Grizzly, Panda și Ursul Polar. Pe drum, ei își fac mulți prieteni, descoperă obstacole nebănuite, se distrează la petreceri și descoperă cât de puternică este forța prieteniei. Printre prietenii pe care și-i fac pe drum se numără și charismatica Văcuță Dramatică.

Dramatică, populară și asumată, Văcuța Dramatică este exact ca Delia – nici nu e de mirare că artista a fost aleasă să îi împrumute vocea. Prezența Văcuței Dramatice pe ecran este de neratat, ea aducând o doză strașnică de haz și umor filmului.

Delia apare pe coperta revistei Unica de noiembrie, unde ne-a vorbit mai multe despre proiect, dar și despre viața ei. Pe lângă interviul exclusiv pe care îl vei găsi în revistă, ea ne-a oferit un interviu și din studioul de înregistrări unde s-a făcut „transferul” de voci între ea și Văcuța Dramatică. Jucăuș și amuzant, interviul este ceva de neratat.

Numărul de noiembrie al revistei Unica poate fi găsit la punctele de difuzare a presei începând cu 22 octombrie.

Montaj video: Robert Hanciarec

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter