Demi Moore, glume despre mariajul cu Bruce Willis

De Oana Dinu, pe
Demi Moore a vorbit, în cadrul un show popular din America, despre mariajul cu Bruce Willis. Ironiile actriței la adresa fostului ei soț au devenit virale pe internet.

Demi Moore (55) i-a făcut o surpriză fostului ei soț, după 18 ani de la divorț, făcându-și apariția în cadrul unei show ce l-a avut invitat pe Bruce Willis (63), conform Digi24. Emisiunea Comedy Central Roasts, difuzată de postul de televiziune american Comedy Central de două ori pe an, este un show în care este chemată o vedetă, iar invitații vorbesc despre ea cu umor.

Într-o rochie neagră, superbă, care îi punea în evidență silueta grațioasă, actrița din „Fantoma mea iubită” a arătat senzațional la eveniment. Demi Moore a vorbit despre mariajul cu Bruce Willis într-un mod foarte comic, spre deliciul publicului. Actorul nu s-a arătat deranjat de ironiile fostei sale soții, la final îmbrățișând-o.

„Pentru cei care nu mă cunosc, sunt Demi Moore, am fost căsătorită cu Bruce Willis pe perioada celor trei filme <>, ceea ce se explică faptul că ultimele două au fost naşpa. După atâta vreme, trebuie să recunosc, ştii ceva: arăţi bine, nu s-a schimbat nimic de la sprâncene în sus. Dar am petrecut clipe minunate împreună, am împărţit multe. Am trei copii frumoşi şi geniali. Patru, dacă îl punem la socoteală şi pe Bruce. Apoi au mai fost şi câinii, şi Ashton, deci ne ies cam şase (copii, n.r.). Bineînţeles, ne-am certat pe numele copiilor. În final, Bruce a câştigat şi aşa s-au pricopsit cu Willis. Vreau să vă spun: este un tată incredibil. Serios acum. De fiecare Crăciun, imediat după ce le punea pe fete să îi prepare cafeaua lui specială cu pastile, cobora pe horn, într-un maiou alb, agitând arma şi strigând: Iuhuuu, nenorocitelor! Aşa le-a strigat tot timpul şi ele, pur şi simplu, îi adorau replicile” a povestit actrița.

Ea a continuat cu o paralelă amuzantă între căsnicia lor și thriller-ul american din 1999, care prezintă povestea unui băiat cu probleme, izolat, care este capabil să vadă și să vorbească cu morții și pe care un psiholog de copii (Bruce Willis) încearcă să-l ajute: „Când mă uit înapoi la căsnicia noastră, parcă m-aş uita la filmul <>, ai fost mort tot timpul. Întotdeauna vei avea un loc special în inima mea. Ai fost în top 3 soţi ai mei” a mai spus Demi Moore.

În public, amuzându-se de discursul mamei lor au fost și cei trei copii ai cuplului Moore-Willis, Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) și Tallulah (24 de ani).

Demi Moore și Bruce Willis s-au cunoscut în 1987 și s-au căsătorit imediat, formând unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood. După 11 ani s-au despărțit, divortând mai târziu, în 2000. Cei doi au rămas în relații extrem de bune.

demi moore si bruce willis

Citește și: 

Madonna a dezvăluit motivul pentru care s-a mutat în Portugalia

Johhny Depp își acuză fosta soție de violență

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter