Demi Moore, la un pas să își distrugă viața. Ce i s-a întâmplat actriței

De Oana Dinu, pe
Demi Moore a mărturisit că l-a începutul carierei a trecut printr-o adevărată criză, care i-ar fi distrus viața dacă nu se oprea la timp. Actrița a numit-o "o spirală a autodistrugerii".

În cadrul unui discurs susținut în fața unei organizații pentru persoanele care lupta împotriva abuzului de substanțe interzise și alcool, Demi Moore a dezvăluit o experiență de la inceputul carierei, care i-a schimbat viața, conform metro.co.uk.

Starul din „Ghost – fantoma mea iubit[„, în vârstă de 55 de ani, a vorbit despre șansa de a-și „redirecționa cursul vieții” înainte de a distruge totul și convingerea că există momente cheie în viață, care ne modelează felul de-a fi și direcția în viață.

„La începutul carierei mele, am intrat într-o spirală de autodistrugere, în care nu mai conta ce succes aveam, pur și simplu simțeam că nu eram suficient de bună. Credeam că nu am nicio valoare și asta m-a condus foarte repede la un punct critic, o adevărată criză” a spus Moore.

Deși nu a destăinuit în mod clar ce dependențe a avut de înfruntat, actrița a ținut să mulțumească persoanelor care au crezut în ea și au salvat-o, fără de care nu ar fi devenit „Femeia Anului”, trofeu pe care l-a primit din partea organizației.

„Mi-au dat posibilitatea de a-mi redirecționa cursul vieții, înainte să distrug totul. Cu certitudine, vedeau în mine ceva mai multe decât vedeam eu însămi. Și sunt foarte recunoscătoare. Fără ca ei să aibă încredere în mine, nu aș fi fost azi aici” a adăugat artista.

Actrița din „G.I. Jane” a continuat: „Viața nu este o linie dreaptă și cred că toți de aici au fost nevoiți să lupte, la un moment dat, cu sentimentul de a nu se simți suficienți de buni.”

Problemele lui Demi Moore au început în anii ’80

Conform revistei People, probleme lui Demi Moore cu dependența de droguri și alcool au început în anii ’80, înainte de filmările la „Libertinii”. Ea a fost spitalizată pe vremea când avea 22 de ani, după cum a mărturisit într-un interviu Virgina Guynes, mama sa: „Demi lucra la film – și pur și simplu a dispărut. A treia zi, am fost anunțată că a fost dusă de la Spitalul South Bay din Redondo Beach.”

Atunci, regizorul Joel Schumacher a amenințat-o că o va da afară din filmul „St. Elmo’s Fire” (Libertinii), dacă nu renunță la abuzurile care îi amenințau cariera. Demi Moore s-a conformat atunci și s-a întors pe platourile de filmare „curată și sobră”, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.

În 2012, presa internațională scria despre o cădere a lui Demi Moore în patima drogurile, după despărțirea de Ashton Kutcher. Aceasta a leșinat și a fost luată cu ambulanța din locuința ei de la Los Angeles, zvonindu-se că i s-a făcut rău din cauza unei supradoze.

Citește și: 

Bon Jovi revine la București. Care este data concertului și cât costă biletele

Rita Ora, de nerecunoscut la petrecerea de Halloween

Sursă foto: northfoto.com

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter