Demi Moore îşi menţine frumuseţea cu…lipitori. Tu ai încerca?

De Geo Berciu, pe

În dorinţa de a arăta cât mai bine, vedetele apelează la tot felul de metode de înfrumuseţare neconvenţionale. Demi Moore se numără printre excentricii care nu s-au dat înapoi chiar de la o terapie neobişnuită, cea cu lipitori.

În vârstă de 52 de ani, actriţa, care a înnebunit bărbaţii cu apariţiile ei din „Striptease” sau „Propunere indecentă”, se menţine într-o formă care ar făce invidioasă chiar şi o adolescentă. Secretul ei? Total neobişnuit…
Demi Moore îşi menţine frumuseţea cu...lipitori. Tu ai încerca?

Zvonurile în ceee ce priveşte terapia cu lipitori la care a recurs Demi Moore pentru a-şi păstra pielea tânără au fost confirmată chiar de către actriţă, care a povestit, în amănunt despre ciudata metodă. „Întotdeauna am fost o persoană dispusă să meargă până la capăt pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate. Am fost în Austria pentru detoxifiere şi o parte a tratamentului a fost această terapie cu lipitori. Nu sunt lipitori oarecare, de mlaştină, ci lipitori bine antrenate. Vorbim despre adevărate sugative profesioniste de sânge”, a mărturisit actriţa în cadrul unui interviu mai vechi.
Demi Moore îşi menţine frumuseţea cu...lipitori. Tu ai încerca?

Întrebată despre senzaţiile pe care ţi le oferă o astfel de terapie, Demi a explicat cât se poate de pitoresc: „Se târăşte pe tine şi simţi cum te pişcă şi-ţi vine să urli: „Ce naiba, nenorocito!”. Apoi te relaxezi şi te concentrezi asupra respiraţiei. Te uiţi la ea cum îţi suge sângele şi devine din ce în ce mai grasă, apoi, când e deja ghiftuită cu sângele tău se rostogoleşte şi cade, aşa cum ai pica de pe un scaun de la bar”.
Demi Moore îşi menţine frumuseţea cu...lipitori. Tu ai încerca?

Oricât de neobişnuită este metoda, Demi Moore nu s-a arătat scârbită de proceduri, ba dimpotrivă, a povestit chiar şi cum trebuie să te pregăteşti pentru terapia cu lipitori: „Trebuie să faci întâi o baie în terebentină şi este necesar să te razi sau să te epilezi. Sunt vieţuitoare pretenţioase, care preferă victime epilate în stil brazilian”.
Demi Moore îşi menţine frumuseţea cu...lipitori. Tu ai încerca?

Ce este terapia cu lipitori?

Hirudoterapia sau terapia cu lipitori a fost folosită încă din cele mai vechi timpuri ca formă de tratament în medicină. Saliva lipitorilor conţine anestezic, are proprietăţi anticoagulante şi poate face vasele de sânge să se dilate, motive pentru care acestea au fost folosite în medicină încă din Egiptul Antic. Medicina clasică foloseşte şi astăzi lipitorile, deoarece acestea reduc congestia sangvină şi sunt de ajutor în chirurgia plastică (pentru sterilizarea unor ţesuturi după operaţii, în reataşarea unor părţi secţionate etc.). Cercetările moderne sunt cele care au arătat că micii doctori sunt benefici, de asemenea, împotriva artritei, infertilităţii, diabetului, hepatitei, migrenelor, bolilor cardiovasculare, stomatologice, ale sistemului digestiv, ginecologice, oftalmologice, urologice şi de piele.
(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter