Detalii din culisele recepției nunții regale. George Clooney a dansat cu mireasa

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 21 mai 2018, 15:42
La o zi după nunta regală din marea Britanie apar tot mai multe detalii referitoare la evenimentele petrecute pe timpul recepției organizate de familia regală în cinstea prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

La recepția organizată de prinţul Charles, tatăl prinţului Harry, la Frogmore House, una dintre reşedinţele de pe domeniul castelului Windsor, George Clooney a dansat cu ducesa de Sussex.

Actorul american în vârstă de 57 de ani și soția acestuia, Amal Clooney, avocată pentru drepturile omului, s-au numărat printre cei aproximativ 200 de invitaţi la această recepție.

George Clooney nu a dansat numai cu mireasa, ci şi cu cumnata acesteia, ducesa Catherine de Cambridge, care este căsătorită cu prinţul William, fratele lui Harry.

Citește și:  VIDEO. Sărutul dintre Meghan Markle și Prințul Harry, cel mai așteptat moment de la nunta regală

Deşi atât ducesa Meghan, cât şi ducesa Catherine au acceptat cu plăcere invitaţiile la dans, nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu Sarah Ferguson, fosta soţie a prinţului Andrew, fiul reginei Elizabeth a II-a -, care l-a refuzat pe chipeşul actor, notează The Mirror.

Meghan și Harry au ales pentru dansul mirilor piesa „I wanna dance with Somebody” a lui Whitney Houston, pentru că este „un cântec vesel”.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă, la capela Saint George din Windsor, iar ceremonia a fost una impresionantă, tradiţională, presărată cu elemente moderne, care s-a desfăşurat sub privirile întregii lumi.

Citește și: Vedete la nunta regală. FOTO

Aproximativ 600 de persoane au fost invitate la ceremonia de căsătorie, printre acestea numărându-se soţii Amal şi George Clooney, Victoria şi David Beckham, vedeta TV Oprah Winfrey, actorul Idris Elba, cântăreţii James Blunt şi Elton John, actorul Tom Hardy, jucătoarea de tenis Serena Williams, realizatorul TV James Corden, dar şi contele Charles Spencer, fratele regretatei mame a prinţului Harry. Printre invitaţi s-au numărat şi două foste iubite ale mirelui, Chelsy Davy şi Cressida Bonas.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter