Diana Dumitrescu, decizie radicală privind cariera: „Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac”

De Mădălina Manole, pe
Diana Dumitrescu a luat o decizie radicală privind cariera sa. Îndrăgita actriță este hotărâtă să se reprofileze, iar domeniul ales nu are nici cea mai mică legătură cu lumea artistică sau mondenă.

Diana Dumitrescu, în vârstă de 35 de ani, este pusă pe schimbări majore în viața sa. După ce anul acesta Diana s-a căsătorit cu iubitul său, Alin Boroi, în 2019 își va schimba radical direcția în carieră, ba mai mult deja a început cursurile în acest sens: „Vreau să mă apuc de ceva ce nu are legătură cu televiziunea sau actoria. Demersul deja l-am început. Fac o şcoală în design interior, iar 2019 va fi un an de încercare, învăţ şi sper că o să-mi iasă. Nu mă mai regăsesc în ceea ce fac acum. Nu-mi mai place. Fac asta cu drag, dar nu mă mai regăsesc. Nu mai pot, nu-mi mai place. Trebuie să fac ceva în care să mă regăsesc cu totul. Nu voi renunţa total, dar nu voi mai avea apariţii mondene pentru că nu-mi mai plac. Am o vârstă la care nu îmi mai permit anumite lucruri”, – a dezvăluit Diana Dumitrescu la emisiunea „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Diana Dumitrescu

Diana Dumitrescu a jucat în numeroase telenovele transmise pe postul Acasă TV, făcându-se îndeosebi remarcată pentru rolul Reginei din telenovela cu același nume. A mai fost căsătorită cu producătorul TV Ducu Ion, fiul Ruxandrei Ion, cei doi divorțănd în 2013, după șase ani de relație și alți patru de mariaj.

Sursă foto: Instagram Diana Dumitrescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter