Doi actori celebri s-au sărutat pe covorul roșu

De Oana Savin, pe
Moment șocant pe covorul roșu, la lansarea oficială a filmului „Star Trek: Picard”. Vedeta serialului, Patrick Stewart, și cel mai bun prieten al său, actorul Ian McKellen, homosexual declarat, s-au sărutat pe buze.

Cei doi mari actori de la Hollywood au surprins întreaga lume cu gesturile lor de afecțiune. La un moment dat McKellen a îngenuncheat în fața lui Stewart, iar mai apoi l-a sărutat pe buze.

Sărutul, despre care nu se știe dacă a fost vorba de o strategie de marketing, a fost imortalizat de fotoreporterii prezenți la premieră.

Patrick Stwart și Ian McKellen sunt foarte buni prieteni, însă nu au fost niciodată iubiți. Totuși, s-au amuzat pe seama celor care au tras o astfel de concluzie.

McKellen, în vârstă de 80 de ani, a anunțat că este homosexual în anul 1988, iar un an mai târziu a devenit membru fondator al organizației Stonewall, organizație care militează pentru drepturile LGBT din Marea Britanie.

Pe de altă parte, Stewart este la a treia căsnicie și are doi copii, o fată și un băiat. Cea de a treia căsătorie a acestuia a fost oficiată chiar de Ian, în anul 2013.

Nu este prima dată când cei doi se sărută pe buze. Au mai făcut acest gest în 2014, la premiera filmului „Mr. Holmes”, în care McKellen joacă rolul principal.

Patrick Stewart este cunoscut pentru roluri precum „Charles Xavier” și căpitanul Picard, în timp ce Ian McKellen s-a afirmat în rolurile Magneto (X-Men) și Gandalf (Hobbitul). Cei doi au jucat împreună în „X-Men”.

Vezi în Galeria FOTO momentele de afecțiune dintre cei doi actori de la Hollywood.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter