Dovada clară că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație apropiată

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 12:28
Iulia Vântur a evitat întotdeauna să vorbească despre relația pe care o are cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV nu a recunoscut niciodată că sunt împreună, ci a susținut că între ei este vorba despre o prietenie foarte strânsă. Cu toate acestea, fotografiile postate de cei doi pe rețelele sociale sunt dovada clară că este vorba de mult mai mult de atât.

Iulia Vântur și Salman Khan nu au vorbit niciodată despre relația lor, cu toate că în presă au apărut de-a lungul timpului diferite argumente care o confirmă. De curând, Salman Khan a susținut debutul Iuliei într-un film indian printr-o postare pe contul său de Instagram, însă dacă aceea ar putea fi confundată cu o demonstrație sinceră de prietenie, iată că ultimele imagini sunt mai mult decât grăitoare.

 

View this post on Instagram

 

Kisses my love…..

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan) on

Atât Iulia Vântur, cât și Salman Khan au postat pe Instagram niște fotografii cu câinele starului de la Bollywood care a murit. În imaginile respective cei doi apar în același living, probabil în casa actorului, pe aceași canapea, cu un decor identic pe fundal: „U taught us love… My love. Rest in peace, My love. U will always live in my heart” (n.r. Ne-ai învățat ce este dragostea, iubirea mea. Odihnește-te în pace, iubirea mea. Vei trăi mereu în inima mea”, – a scris Iulia Vântur pe Instagram. Vezi imaginile în galeria foto!

 

View this post on Instagram

 

My most beautiful my love gone today. God bless her soul.

A post shared by Salman Khan (@beingsalmankhan) on

Citește și – Gina Pistol a dezvăluit care este secretul dietei sale. A exclus două alimente importante

Citește și – Lidia Buble, dezvăluiri din copilărie: „Mi se părea ceva anormal să adorm fără să iau bătaie”

Sursă foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter