Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 20 decembrie 2019, 23:56
Dragoș Moldovan a câștigat această ediție a emisiunii Vocea României difuzată de Pro TV. Voturile publicului nu i-au adus doar lui victoria, ci și lui Tudor Chirilă, care i-a fost mentor și antrenor pe parcursul show-ului.

Dragoș s-a luptat în marea finală cu Andi Țolea (echipa Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irina Rimes) și Elena Bozian (echipa Horia Brenciu).

Fiecare dintre momentele individuale ale celor patru finaliști le-au oferit celor de acasă un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian care i-au purtat într-o realitate augmentată.

Cine este Dragoș Moldovan

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019

Dragoș este student la Conservatorul din Timișoara. Acesta are și o trupă rock, care se numește Pandora. Concurentul de la Vocea României se ocupă și cu dresajul canin.

În anul 2016, a trcut prin clipe îngrozitoare. În urma unui accident auto, a fost în comă timp de două săptămâni și a suferit două operații, la cap și la mână. Medicii au fost nevoiță să-i extragă bucăți din osul cranian. După trauma suferită, cântărețul a decis să se bucure mai mult de plăcerile vieții.

La audițiile pe nevăzute, Dragoș a impresionat și a întors toate scaunele interpretând melodia „Feeling Good”, a lui Michael Buble, iar jurații au fost încântați de vocea sa. Acesta a ales să meargă în echipa lui Tudor Chirilă, iar această alegere i-a adus și marea victorie.

Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României 2019, fiind favoritul telespectatorilor.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter