E! People’s Choice Awards: Adelina Pestrițu, desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 01 noiembrie 2019, 13:39
Adelina Pestrițu a fost desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer al acestui an la E! People’s Choice Awards 2019.

În cadrul evenimentului de la NUBA, care a avut loc ieri, 31 octombrie, au fost dezvăluiți atât câștigătorul, cât și cei doi finaliști.

E! People’s Choice Awards: Adelina Pestrițu, desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer

Adelina Pestrițu a fost desemnată de către publicul care a votat în intervalul 4 septembrie – 18 octombrie, The Best Romanian Pop Culture Influencer of 2019. Alături de Adelina, Maria Zvîncă și Irina Deaconescu vor merge pe covorul roșu al galei E! People’s Choice Awards, de unde vor transmite live pe paginile lor.

Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toata lumea e a mea. Nu știu cum aș putea să mulțumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am cîștigat acest trofeu și că îi voi lua cu mine peste tot, în America, în culisele galei, pe covorul roșu și oriunde voi ajunge și îi voi face să fie mândri că-i reprezint într-o lume așa de mare. Vom trăi împreună visul american și promit să fiți martori când o să o invit pe Kim Kardashian să facem o poză împreună”, a declarat cu umor și entuziasm Adelina.

E! People’s Choice Awards: Adelina Pestrițu, desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer

Adelina se află pe lista câștigătorilor ediției din 2019 a E! People’s Choice Awards alături de Gwen Stefani, desemnată “Fashion Icon Award”, Jennifer Aniston, desemnată “The People’s Icon of 2019” award și P!nk, care va pleca acasă cu trofeul “People’s Champion Award”.

Gala E! People’s Choice Awards 2019 va avea loc luni, 11 noiembrie, în Santa Monica – Barker Hanger.

Sursă foto: PR, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter