Edith Gonzalez a murit. Actrița de telenovele avea cancer

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 13 iunie 2019, 23:48
Edith Gonzalez a murit azi, 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani. Vestea a îndoliat întreaga lume a telenovelelor. Actrița suferea de cancer ovarian, însă anul trecut anunțase că s-a vindecat.

Edith Gonzalez a fost diagnosticată în 2016 cu cancer ovarian în fază terminală, însă nu s-a dat bătută, ci a luptat cu toată puterea pentru a învinge cumplita boală care o condamna la moarte. Și, iată că, în ciuda tuturor eforturilor, a operației de histerectomie și ședințelor de chimioterapie pe care le-a urmat și în urma cărora și-a pierdut complet părul, cancerul a învins-o.Edith gonzales - cancer de col uterin

Edith Gonzalez a fost una dintre cele mai cunoscute actrițe din telenovele, devenind celebră odată cu rolul din telenovela Inimă Sălbatică, acolo unde a jucat alături de Eduardo Palomo, de asemenea, decedat și el în urma unui stop cardio-respirator.

Eduardo Palomo si Edith Gonzales in telenovela Inima Salbatica

Edith Gonzales era căsătorită din 2010 cu Lorenzo Lazo Margáin și era mama unei fete, pe nume Constanza, născută în 2004.

Anunțul trist al morții a fost făcut de jurnalistul Joaquin Lopez Doriga: ”Îmi pare rău să vă anunț asta, însă draga noastră Edith Gonzalez s-a stins din viață. Toate gândurile bune se îndreaptă spre familia și către fiica ei.”, – a scris acesta pe Twitter.

Edith Gonzalez a murit. Actrița de telenovele avea cancer

Presa internațională punctează că Edith Gonzalez era internată în spital de ceve vreme, însă, fiind în stare critică, familia a decis astăzi să o deconecteze de la aparate.

Edith Gonzalez a făcut istorie cu rolurile sale din Corazon Salvaje (Inimă Sălbatică), Salome și Dona Barbara, însă am putut-o admira în mult mai multe telenovele, dintre care amintim: La jaula de oro (Cușca de aur), Mundo de fieras (O lume a fiarelor), Nunca de olvidare (Dragostea invinge), Mujer demadera (Pădurea blestemată), La Reina del sur (Regina sudului).

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter