Elena Gheorghe a cântat și a filmat un videoclip în Spania

De Mădălina Manole, pe
Elena Gheorghe a cântat și a filmat un videoclip în Spania. La scurt timp după ce a lansat „Un gram de suflet”, artista a plecat pe meleaguri străine pentru o nouă provocare.

Elena Gheorghe a cântat în Madrid pentru un live show în cadrul evenimentului de lansare Cat Music Spain și a fost primită cu aplauze și bucurie de fanii de peste hotare. Concertul-eveniment SOLD-OUT a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo, iar gazda a fost nimeni altul decat Tony Aguilar, o prezență iconică a Spaniei: „Sunt super încântată că mă aflu aici. Zilele trecute am filmat un videoclip în Madrid și m-am bucurat de câteva locuri superbe”, – a declarat Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe - lansare cat music spain
Pe scena au urcat, de asemenea, artiștii Cat Music si Cat Music Spain care au cucerit publicul și posturile radio cu piesele lor. Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca, Jose AM și DJ Sava sunt doar câțiva dintre aceștia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii, a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului. Elena Gheorghe - lansare cat music spain

Cat Music Spain a lansat până în prezent piese precum „Tu Boquita” (Jorge Gonzalez), „You & I” (Toompak Deejays), „Esta Noche” (Jorge Gonzalez ft. Mirella Cesa), dar și noi artiști care intră în portofiul filialei internaționale, nume precum Yasiris și Jose AM.

Citește și – Dan Bittman, despre poveștile de dragoste trăite și relația cu Mihaela Rădulescu

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter