Elena Gheorghe, imagini spectaculoase din Turcia, într-un nou videoclip

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 15 iunie 2022, 17:31

După succesul înregistrat la Sala Palatului cu concertul de muzică armânească, Elena Gheorghe și-a îndeplinit un nou vis și a filmat două videoclipuri în Turcia.

Artista își dorea de mult timp să filmeze în Cappadocia, iar acum a reușit.


Am tot văzut poze de-a lungul timpului din Cappadocia și am fost fascinată de peisaje, culori, haine. Mă uitam la poze și deja mă vedeam în mijlocul evenimentelor, îmbrăcată în ținuta vișinie și cu acel accesoriu pe cap… Și da, a fost de ajuns să visez și uite că astăzi vă prezint realitatea surprinsă în videoclip”, a declarat Elena Gheorghe.

 

View this post on Instagram

 

Luni lanseaz “Gura ta”👄 Nu uita sa te abonezi la canalul meu de youtube😘

A post shared by ELENA (@elenagheorgheofficial) on

Am avut parte de o super echipă, mică dar cu multă putere de muncă, mai ales că eram înconjurați de privelști rupte din basme și un vibe care te ținea mereu proaspăt și cu zâmbetul pe buze, deși în trei zile am dormit adunat maxim 10 ore”, a povestit ea.

Alături de mine au fost și doi dintre membrii familiei, bineînțeles soțul meu care de 14 ani mă însoțește peste tot și sora mea, care este sufletul și amuzamentul oricărei deplasări. Sper să vă încânte noul videoclip, iar piesa „Gura ta” să nu vă lase să stați jos nicio secundă”, a mai spus Elena Gheorghe.

Sursă foto: Facebook

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Turcia!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter