Elena Gheorghe i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Amelie de pe tavă. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 26 septembrie 2018, 13:00
Elena Gheorghe i-a rupt turta fetiței sale, Amelie Nicole, totodată, serbându-i micuței și prima aniversare într-o locație exclusivistă, aceași ca la botez. 

Elena Gheorghe, în vârstă de 33 de ani, a avut la petrecerea de turtă a fetiței sale nu mai puțin de 70 de invitați și a schimbat două ținute, asortându-se cu sărbătorita: „Am organizat petrecerea în 4 zile. Ni s-a amânat un concert pentru luna noiembrie și așa am avut și noi primul weekend liber și am zis  că acum e momentul să-i rupem turta, așa că ne-am pus pe treabă. Initial am zis sa facem o petrecere pentru copii dar suntem mulți, avem familie mare, prieteni mulți, n-aveam cum, cel putin nu la turta. La petrecere n-am vrut să cânt, aveam de gând să cânt doar o melodie, am zis să fie doar DJ dar n-am scapat. Am cântat muzica populară și muzica machedoneasca.” – a declarat Elena Gheorghe.

Cât despre ceea ce a ales micuța Amelie de pe tavă, Elena a povestit: „Bebelușa familiei, Ania, fetița Anei, sora mea, a fost și ea prezentă la eveniment, chiar dacă are doar o lună. Nicholas a avut și el invitații lui, colegi de școala și fosti colegi de grădi. Amelie a ales de pe tavă microfonul, peria și foarfeca!”. Vezi imagini de la eveniment în galeria foto!

Citește și – Iubitul Andreei Marin se mută în România

Citește și – Leo Iorga a învins cancerul. Cum arată artistul acum

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter