Elena Gheorghe va purta rochii create de ea la concertul de la Sala Palatului

De Oana Savin, pe

Elena Gheorghe va purta ținute create special pentru ea la concertul de muzică armănească pe care îl va susține pe 23 mai la Sala Palatului.

Un aspect important din toată desfășurarea show-ului vor fi ținutele cu care artista va apărea pe scenă. Pentru că a vrut ca acestea să fie cu adevărat deosebite, Elena, alături de stilistul ei, au realizat singuri nu doar modelele, ci și materialele din care vor fi confecționate.

Concertul acesta e foarte important pentru mine și îmi doresc ca totul să fie special. Din acest motiv am hotărât că ținutele vor fi cu atât mai spectaculoase, cu cât materialele din care sunt confecționate vor arăta exact așa cum vrem noi. Așa am început să gândim și să construim imprimeuri care să spună o poveste, imprimeuri care să combine motive tradiționale armănești cu o grafică modernă. M-am documentat foarte mult în privința asta, am studiat costumele tradiționale armănești, ca să putem avea mixul perfect între vechi și nou. Am pornit în povestea asta împreună cu Alexandru Raicu (designer) şi Ioana Ieremia (stilist). Lucrăm la proiectul ăsta de mai bine de două luni și abia aștept să le port. Alex îmi trimite schițele rochiilor după ce îi spun ce mi-aș dori, alegem ce ni se pare potrivit și spectaculos, apoi urmează printarea graficii, confecționarea, iar Ioana vine cu accesorii, încălțăminte și mood-board pentru make-up și hair. Abia aștept să vedeți ce ne-a ieșit!”, a declarat artista.

Elena Gheorghe va purta rochii create de ea la concertul de la Sala Palatului

Elena a dezvăluit pe conturile ei de socializare ăi un secret legat de aceste rochii: fiecare ținută pe care ea o va purta va avea și o dublură, adică va avea câte două rochii de același fel, asta pentru a evita orice incident neprevăzut.

Creațiile sunt atât de ample, încât trei persoane o vor ajuta să se îmbrace de câte ori va ieși pe scenă. Pentru crearea lor, după ce a ales din zeci de schițe, s-au folosit peste 300 de metri de material.

Concertul pe care îl pregătește la Sala Palatului este și o promisiune pe care Elena i-a făcut-o bunicii sale.

Înainte de a pleca dintre noi, Dada (bunica mea) își dorea foarte tare ca eu să cânt muzică armănească într-un eveniment de felul acesta. E foarte important pentru mine să mă pot ține de promisiunea pe care i-am făcut-o și știu că ea va fi oricum alături de mine. Una dintre ținutele pe care le voi purta va fi accesorizată cu o centură veche, armănească, pe care o am de la ea. Am pregătit tot felul de lucruri pentru acest concert în care bunica mea va fi prezentă, într-un fel sau altul”, a adăugat cântăreața.

După succesul înregistrat cu piesa “Luna Alba”, care a depășit 15 milioane de vizualizări pe YouTube, Elena Gheorghe va lansa pe 23 mai și un nou album de muzică armănească, care va conține 11 piese.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter