Elena Ionescu intră în competiția „Survivor România”, iar Ioana Filimon se retrage. Care este lista completă a concurenților

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 06 ianuarie 2020, 15:49

Elena Ionescu, una dintre cele mai de succes cantarete autohtone, va participa la „Survivor Romania”, reality-ul ce se va difuza la Kanal D.

a intrat în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă; avea doar șase ani când a pășit prima dată pe o scenă, a participat la numeroase concursuri naționale și internaționale. Este licențiată în Jurnalism și a absolvit Școală Populară de Artă, Secția Canto și Teatru. În 2006 devenea, pentru zece ani, vocea formației Mandinga.  După despărțirea de trupa Mandinga, Elena Ionescu și-a continuat cu succes carieră muzicală, impresionandu-și fanii cu piese precum „Pasiune”, în colaborare cu Puya și Vescan, „Spune-i”, în colaborare cu Mahia Beldo, sau „Ce e dragostea”, recent lansată. Elena Ionescu a compus majoritatea pieselor pe care le interpretează, printre acestea numărându-se și celebrele „Zaleilah” și „Papi Chulo”, din perioada colaborării cu Mandinga. „Habibi I love you”, hit-ul interpretat alături de Pitbull, celebrul rapper american de origine cubaneză, și artistul marocan Ahmed Chawki, completează panoplia succeselor muzicale ale frumoasei artiste.

Elena Ionescu este pregătită să între în cea mai intensă competiție a anului, „Survivor România”, și crede că experiențele  au călit-o pentru orice încercare, oricât de dificilă ar părea la prima vedere: „Curiozitatea, o anumită doză de teribilism și dorința de a-mi testa limitele m-au determinat să întru în această încercare. Sunt optimistă și abia aștept să văd ce îmi rezervă viitorul în Republica Dominicană”, – a declarat artista.

Elena Ionescu va completă echipa de vedete de la “Survivor România”, iar Ioana Filimon se retrage din competiție din motive medicale, după ce a ajuns de urgență la spital și i-a fost pusă mâna în ghips.

Alături de Elena Ionescu, vor evolua în față milioanelor de telespectatori, Ruby, Asiana Peng, Grațiela Duban, Cristina Siscanu, Bogdan Vladau, Augustin Viziru, Lino Golden, Cezar Juratoni și Mihai Onicas. Această este lista completă a  concurenților vedetă, urmând că, în curând, să aflați cine sunt cei zece concurenți încă necunoscuți publicului larg.

Sursă foto: PR Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter