Elena Ionescu și Emanuel, o nouă idilă în showbizz? Cei doi sunt foarte apropiați

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 26 iunie 2020, 12:46
Elena Ionescu, odată cu câștigarea marelui premiu la emisiunea Survivor România, a intrat în atenția tuturor. Frumoasa artistă și-a câștigat popularitatea atât grație ambiției de care a dat dovadă, cât și sincerității și optimismului cu care a abordat situațiile dificile.

Între Elena Ionescu și Emanul Neagu s-a legat o relație destul de apropiată pe parcursul emisiunii Survivor România și fanii au observat acest lucru. Mai mult de atât, se pare că una dintre provocările lansate de Mario Joy, cunoscută în rândul internauților ca „Am/N-am” i-a făcut pe Elena Ionescu și Emanuel să declare lucruri cel puțin interesante despre legătura dintre ei:

”Este o femeie specială, minunată, îmi place mult, mult de ea. Însă, sunt mai timid și nu știu cum să abordez lucrurile. Atunci când ești atras de cineva, spui anumite glume, care speri la un moment dat să poată ajunge la sufletul persoanei căreia îi sunt adresate. Așa am făcut eu cu Elena la Survivor, încercam să mă apropii de ea…”, – a povestit Emanuel la WOWbiz.ro, la emisiunea Ștafeta mixtă, nefiind, de altfel, prima dată când acesta o complimentează pe Elena, ba chiar a recunoascut că o place.

Citește gratuit ediția de iulie a revistei Unica. O găsești AICI

Elena Ionescu a trecut printr-o dezamăgire în dragoste atunci când Răzvan, model în echipa lui Cătălin Botezatu și tatăl fiului său, a înșelat-o și s-a reîntors la o fostă iubită. Se pare că artista nu este pregătită să-și deschidă din nou inima și drept dovadă a răspuns mai în glumă, mai în serios declarațiilor lui Emanuel: Hai să facem casă! Ești pregătit pentru însurătoare, nu mai ai pătrățele, dar ești slim, tocmai bun de ziua cea mare.”, – a spus câștigătoarea Survivor România, la adresa lui Emanuel.

Citește și Ce a învățat Iulia Vântur de la iubitul său, Salman Khan

Elena Ionescu și Emanuel Neagu au rămas buni prieteni, cei doi se vizitează, ba chiar acesta a făcut cunoștință și cu băiețelul Elenei, Răzvănel, iar dacă se va lega o poveste de dragoste între cei doi, rămâne să aflăm.

Citește și – Doinița Oancea a fost cerută în căsătorie. Actrița a spus „DA!”

Sursă foto: Instagram
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter